1 Απριλίου 2013

Ένα πρωταπριλιάτικο αστείο που κάποιους πρέπει να προβληματίσει!

Μία πρωταπριλιάτικη φάρσα για να είναι επιτυχημένη πρέπει να εμπεριέχει το στοιχείο της αληθοφάνειας. Να αναρωτηθεί κανείς μέσα του "Βρε, λες;".  

Το γεγονός ότι η ανάρτηση αυτή σε λίγες μόνο ώρες έχει πάνω από 1.000 προβολές αποδεικνύει ότι ο τίτλος του κειμένου, για την κοινή εκλογική κάθοδο δηλαδή της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ, σε πολλούς μοιάζει πραγματική και κέντρισε το ενδιαφέρον τους να ανοίξουν τον σύνδεσμο που οδηγεί στην ανάρτηση. Και όταν ένα καταφανές ψέμα μοιάζει με αλήθεια, πρέπει οι εμπλεκόμενοι να προβληματιστούν. Στο ότι ο κόσμος λοιπόν "έχαψε" σε μεγάλο βαθμό ότι η ΔΑΠ και η ΠΑΣΠ θα κατέβουν από κοινού στις επερχόμενες εκλογές δε βαραίνει τη ΣΑΦ για ένα "κακόγουστο" αστείο, αλλά σαφώς τη ΔΑΠ και την ΠΑΣΠ όπου με τη στάση τους κατάφεραν ο κόσμος να μην τους ξεχωρίζει και να τους θεωρεί ένα και το αυτό.

Ευχόμαστε στη "ΔΑΣΠ" λοιπόν καλό μήνα και να συνεχίζουν να μας δίνουν αφορμές για γέλιο, σαρκασμό και πολιτική αντιπαράθεση!
Αλλά να ξέρουν ότι όταν κάποιος στις μέρες μας επιλέγει να είναι η πολιτική έκφραση της μνημονιακής πολιτικής στα πανεπιστήμια, και όταν απουσιάζει από κάθε συλλογικό ραντεβού όταν του συγχωνεύουν τη μισή σχολή, οι φοιτητές θα τον στείλει εκεί που του αξίζει... στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας!